Autor El temps
27 Juny 2014 a 10:00

Bon temps per avui i demà i pluges a partir de diumenge

Imatge del cel d'ahir

Foto: Àlex Callao

Avui tindrem sol i cel serè durant gran part del dia tot i que en algun moment podria haver-hi intervals de nuvolositat i cap al migdia fins i tot cel cobert. Les temperatures seran força agradables i un pèl superior a les d’ahir, amb 28 graus de màxima i 19 de mínima. Pel que fa a la humitat relativa aquesta estarà entre el 49 i el 92%.

Pel que fa a cap de setmana, s’espera que dissabte el temps es mantingui, tot i que hi haurà intervals de nuvolositat i les temperatures augmentaran lleugerament mentre que el diumenge es produirà una baixada sensible de les temperatures, situant-se al voltant dels 25 graus i el cel estarà cobert i amb moltes probabilitats de pluja, sobretot de cara a la tarda de diumenge i al matí del dilluns.

Switch to mobile version