Autor Economia
28 Juny 2014 a 11:00

CaixaBank rep el premi “Deal of the Year”

A la millor operació de finançament de comerç exterior

Torre de Caixabank // Imatge del web Wikimedia Commons

Torre de Caixabank // Imatge del web Wikimedia Commons

CaixaBank va rebre el passat divendres a Londres el premi a la millor operació de finançament estructurat de comerç exterior durant el 2013. Aquest premi va ser atorgat per la revista Global Trade Review, la qual guardonava l’entitat per  la seva participació en un crèdit sindical per a la construcció d’una planta hidroelèctrica en el subministrament elèctric de Luanda.

L’entitat, amb Isidre Fainé com a president, ha aportat 26 milions d’euros al projecte per tal de finançar enginyeria amb consorci de la companyia Elecnor, per a la nova planta hidroelèctrica de Cambambe (Angola).

Aquesta nova infraestructura està situada a la conca del riu Cuanza, al nord d’Angola, i la seva construcció ha suposat una important millora en la capacitat elèctrica de la ciutat de Luanda.

Switch to mobile version