Autor Societat
30 Juny 2014 a 11:00

Canvi d’horaris a les línies R1, R3, R4, R7, R8 i R12 de Rodalies Renfe

R3, R4 i R12 a causa d’unes obres d’infraestructura

Imatge del web xarxamobil.cat

Imatge del web xarxamobil.cat

El servei de Rodalies Renfe canvia a partir d’avui els seus horaris a causa de l’execució d’obres d’infraestructura per part d’Adif. Els horaris es modificaran a les línies R3 entre l’Hospitalet-Puigcerdà per Vic; R4 entre Sant Vicenç de Calders- Manresa per Martorell; i R12 que va de Barcelona a Lleida per Manresa.

Derivat d’aquests canvis, el temps de cada viatge s’incrementarà fins a 5 minuts de mitjana als trens de la R3 i uns 8 minuts en el cas dels trens de la línia R4 amb origen o destinació Manresa i serveis de l’R12.

D’altra banda, les línies R1 Molins de Rei – Maçanet per Mataró; R7 Cerdanyola Universitat – Sant Andreu Arenal; i R8 Martorell – Granollers per Cerdanyola Universitat introduiran a partir d’avui una nova programació, per tant es produiran lleugeres modificacions als horaris.

El personal de les estacions, els teleindicadors, el web www.rodaliesdecatalunya.cat i els telèfons 900 41 00 41 i 902 320 320 són els mitjans per conèixer els nous horaris i tota la informació relacionada amb aquests canvis.

Switch to mobile version