Autor Esports
30 Juny 2014 a 09:00

Celebrada a Matadepera la 7a edició de les “Rond’elles”

Pedalada lúdica totalment femenina

[wzslider info=”true”]

Amb un cel força ennuvolat, ahir, poc desprès de les 9 del matí,  l’alcaldessa de Matadepera, Mireia Solsona, i el regidor d’Esports, Quico Sala, van donar la sortida a les 63 inscrites a l’edició d’aquest  any de la Rond’elles.

Hi havia  dos recorreguts: un de 17 quilòmetres amb un desnivell de 500 metres que han escollit 52 de les inscrites i per les 11 restants un de 28 quilòmetres amb 1.050 metres de desnivell. La pedalada en BTT, que només permet inscriure dones no té caràcter competitiu i si lúdic.

Com és habitual  a l’arribada i amb la presència del sol, s’han entregat obsequis  a totes les participants, entrega de samarretes i pa amb tomàquet i embotit per a totes aquelles que n’han volgut així com servei de dutxes.

Switch to mobile version