Autor Cinema, teatre i televisió
27 Juny 2014 a 09:30

Cine al Catalunya

Del 27 de juny al 3 de juliol

la jaula dorada

LA JAULA DORADA

COMÈDIA. Dirigida per: Ruben Alves. Repartiment: Rita Blanco, Joaquín de Almeida, Roland Giraud, Chantal Lauby i Barbara Cabrita.

La Maria i el José Ribeiro viuen des de fa trenta anys en un bon barri de París, a la planta baixa d’un elegant edifici. La María és una excel·lent portera, i el José és encarregat d’obra. Els dos són ara indispensables en la vida quotidiana dels qui els envolten. Però un dia se’ls presenta l’oportunitat de tornar a Portugal, si és que realment hi volen tornar o els deixen marxar.

CINEMA CATALUNYA: Divendres, dissabte, diumenge, dimecres i dijous a les 17:30h, 19:30h i 22h.

A 20 PASOS DE LA FAMA (TWENTY FEET FROM STARDOM)

DOCUMENTAL MUSICAL. Dirigit per: Morgan Neville. Repartiment: Bruce Springsteen, Sting, Mick Jagger, Stevie Wonder i Sheryl Crow.

Millor Documental als Oscar d’enguany, explica la història de les noies coristes de grups molt coneguts. Són unes cantants fabuloses, però més enllà d’harmonitzar, les seves vides no estan al punt de mira.

CLUB CATALUNYA: Divendres, dissabte, diumenge, dimecres i dijous a les 18h, 20h i 22:15h.

LOS LIOS DE GRAY

COMÈDIA ROMÀTNICA. Dirigida per: Sue Kramer. Repartiment: Heather Graham, Thomas Cavanagh i Bridget Moynahan.

La Gray i el seu germà tenen una relació molt estreta: comparteixen un apartament al centre de Nova York i diverses aficions. Un dia, tots dos acaben enamorant-se de la mateixa dona, una noia guapa, intel·ligent i encantadora. Per a la Gray aquest sentiment li suposarà plantejar-se qui és realment i què és el que vol.

CINEFÒRUM LES DONES: Dilluns, 30 de juny, a les 16:30h.

EL ÚLTIMO SUSPIRO

DRAMA ROMANTIC. Dirigida per. Léa Pool. Repartiment: Piper Perabo, Jessica Paré i Mischa Barton.

La Mary Mouse ingressa en un elegant internat per a noies. Immediatament es fa amiga de les seves companyes d’habitació: la Paulie i la Tory. A totes tres les uneix el fet d’haver patit frustracions familiars en el passat. Tot i que la Mouse considera que són les seves millors amigues, està desconcertada per la relació tan intensa que mantenen la Paulie i la Tory.

CINEFÒRUM LES DONES: Dilluns, 30 de juny, a les 20h.

Switch to mobile version