Autor Societat
23 Juny 2014 a 09:00

Circulació de metro durant 43 hores ininterrompudes

Servei durant tota la nit de Sant Joan

Imatge del web de TMB

Imatge del web de TMB

El metro de Barcelona oferirà un servei ininterromput durant tot el dia d’avui i fins les 00h de la nit del 24, és a dir  fins a la finalització del servei de dimarts, dia festiu. D’aquesta manera, el servei funcionarà ininterrompudament durant 43 hores.

Transports Metropolitans de Barcelona farà un desplegament especial de personal per tal d’atendre els usuaris que es desplaçaran del metro cap a les platges i al centre de la ciutat. Es reforçarà la protecció i seguretat a les estacions del front marítim de la línia 4 (Ciutadella / Vila Olímpica, Barceloneta i El Maresme / Fòrum) i també a les cèntriques estacions de Catalunya i Urquinaona.

Switch to mobile version