Autor La foto del dia (el racó d'instagram)
30 Juny 2014 a 08:00

Creuant Vallparadís

Passarel·la Sant Pere

Passarel·la Sant Pere // Foto: Sergi Colomer

Amb 80 metres de llargada i 2.70 d’amplada la passarel·la de Sant Pere uneix travessa el Parc de Vallparadís unint el carrer Salmerón, a l’alçada del Museu Tèxtili les esglésies de Sant Pere. Es va construir respectant escrupulosament la vegetació existent i va ser pressupostat en 0.78M euros.

Des del Terrassa Informa us animem a tots a que ens envieu vosaltres les fotografies de la nostra ciutat. Volem que vosaltres també participeu. Només us demanem que les fotos siguin de Terrassa o dels seus voltants, que tinguin un mínim de qualitat (la redacció es reserva el dret de publicació) i que adjunteu un petit comentari sobre la fotografia. Les podeu enviar a fotolectors@terrassainforma.com.

@sergixexe

Switch to mobile version