Autor Cultura
9 Juny 2014 a 17:45

El CAET tanca la temporada amb dues propostes de nivell

La primera serà el proper divendres

Els Eufòrics

El proper cap de setmana, el Centre d’arts escèniques de Terrassa (CAET), tanca el primer semestre de la temporada estable de teatre a Terrassa amb dues obres: el divendres, Rosa Boladeras serà la guia de la nova edició d’Elixir, la innovadora ruta poètica egarenca que l’any passat va sorprendre tothom;  i el diumenge 15 de juny, el CAET estrena la seva producció Els Eufòrics, la nova comèdia de Pep Pla i Marc Angelet  amb un repartiment format per Rosa Cadafalch, Xavi Francès, Mercè Martínez i Lluís Villanueva.

Així mateix, Elixir, el mapa poètic d’Ègara, va néixer l’any passat de la mà de Rosa Boladeras amb la intenció d’apropar la poesia catalana contemporània a tots els egarencs. Enguany, la creadora, vol traçant un nou Elixir. La convocatòria és a les 20:30h al hall del Teatre Principal de Terrassa.

Per altra banda, l’estrena de la comèdia Els Eufòrics al Teatre Alegria serà diumenge 15 de juny a les 18:00 i la trama se centra en una protectora de gambetes zebra del Delta de Gurb que estan en perill d’extinció. Tot comença quan la protectora rep una visita que canviarà el seu futur. Què passa quan una organització que viu de la solidaritat i que veu com allò que dona sentit a la seva feina es converteix també en la fi al seu modus vivendi? A Els Eufòrics es parlarà de solidaritat i negoci, dos termes que sembla que no s’acaben d’avenir. També es parlarà d’ideals i  la seva institucionalització, de comercialització, de paternalisme, de condicions morals i de solucions que no ho són ni per a uns ni per als altres.

Amb aquestes dues propostes, el CAET tanca una temporada marcada per l’autoria, la diversitat de llenguatges artístics i la creació contemporània.

Switch to mobile version