Autor Societat
27 Juny 2014 a 14:30

El CDMT organitza dues activitats coincidint amb la passarel•la 080 Barcelona

Portes obertes i una conferència

Museu Tèxtil de Terrassa

Museu Tèxtil de Terrassa // Sergi Colomer

El Centre de Documentació i Museu Tèxtil de Terrassa celebrarà el dimecres, 2 de juliol, una jornada de portes obertes en motiu de la Passarel·la 080 que se celebra a Barcelona.

Per aquells professionals acreditats al 080, el CDMT ofereix un matí de portes obertes a les reserves d’indumentària història. Es pot consultar més informació enviant un correu electrònic a auladidactica@cdmt.es o trucant al 93 731 52 02.

D’altra banda, i també en el marc de la passarel·la 080, el CDMT ha organitzat la conferència Iniciació als materials tèxtils i les seves possibilitats d’innovació, a càrrec d’Adriana Detrell, de l’Agrupació d’Empreses Innovadores; i Llorenç Bautista, de Leitat.

La conferència es farà el dijous 3 de juliol a les 10h a l’Auditori Sala Pau Gil de l’Hospital de Sant Pau. L’entrada és gratuïta, però cal enviar un correu a l’adreça auladidactica@cdmt.es abans del 30 juny per reservar plaça.

Switch to mobile version