Autor Triatló - Duatló
11 Juny 2014 a 15:30

El CN Terrassa Cicles Morenito participa en la VI Travessa de Coma-ruga

Van participar una trentena del Natació

CN Terrassa

Imatge cedida per CN Terrassa

La secció de triatló del CN Terrassa Cicles Morenito va participar amb una trentena de membres a la sisena edició de la Travessa de Coma-ruga. L’esdeveniment, que va tenir lloc el passat diumenge, és una cita clau del calendari de la secció del Natació.

La prova, que no té caràcter competitiu, permet triar entre dues distàncies, 2.000 o 4.000 metres, amb les úniques referències de dues boies a 1.000 i 2.000 metres, respectivament, amb el suport de les barques del port i de la Creu Roja. Així mateix, l’anada va ser assequible gràcies a les corrents favorables, al contrari de la tornada que va ser més complicada a causa del fort onatge, que va dificultar l’orientació i la visibilitat de les boies.

Com és tradició, la iniciativa va finalitzar amb un dinar de germanor entre els participants i els acompanyants que va reunir prop d’una cinquantena de persones.

Switch to mobile version