Autor Natació
27 Juny 2014 a 17:45

El CN Terrassa organitza el Trofeu d’Estiu Fase 1 de natació

Participaran 278 nedadors de 20 clubs

Piscina del CN Terrassa

Piscina del CN Terrassa // Imatge del web del Club Natació Terrassa

El Club Natació Terrassa acollirà demà el Trofeu d’Estiu Fase 1 de natació. La competició, que començarà a les 16h, comptarà amb 278 nedadors de 20 clubs diferents.

D’aquesta manera, hi haurà nedadors del CN Barcelona, CN Sant Andreu, CN Atlètic-Barceloneta, CN L’Hospitalet, CN Reus Ploms, CN Olot, CN Martorell, CN Igualada, de la UE Horta, CN Rubí, CN Sitges, CN Badalona, CN Santa Perpètua, NC Torelló, de l’AN Gramenet, CN Piera, CN Lloret de Mar,  CN Minorisa i CN Cervera, a part dels locals.

La convocatòria del Natació està formada per vint-i-set nedadores i vint-i-dos nedadors sota la direcció tècnica de Laura Roca, Simón Santana i Víctor Muñoz. En categoria femenina, participaran Marta San José, Tiffany Gómez, Marta Romero, Paula Salvador, Ariadna Rodríguez, Carla Michavila, Paula Guerrero, Júlia Pérez, Judith Llamas, Leire Muñoz, Marta Salazar, Anna Li Mercadé, Alba Moré, Sandra López, Aida López, Paula Pujol, Georgina Biosca, Beatriz Bosch, Iris Gil, Judit Molina, Evelyn Burgos, Tània Michavila, Ivet Quintana, Elena Nuñez, Mariona Bordes, Jan Yao Sabrià i Clàudia X. Baile.

Així mateix, en l’apartat masculí, nedaran Guillem J. Cama, Pol Escofet, Víctor Muñoz, Roger Solé, Pol Pérez, Àlex Ramos, Gabriel Pastor, Jordi Romero, Dídac Fernández, Pol Pino, Lluís Deixt, Oriol Escamilla, Jordi Pérez, Ton Ferràs, Oriol Oviedo, Marc Mercado, Raúl Benítez, Marc Miranda, David Bosch, Àlex Romero, Alejandro Saad i Jaume Condemines.

Switch to mobile version