Autor Esports
4 Juny 2014 a 11:00

El CN Terrassa suma vuit podis en el I Trofeu de Viladecavalls de patinatge artístic

Va aconseguir dues victòries

CN Terrassa

Imatge cedida per CN Terrassa

El Club Natació Terrassa va aconseguir vuit podis en el I Trofeu de Viladecavalls de patinatge artístic que va celebrar-se el cap de setmana passat.

El club va sumar dues victòries de la mà de Yaiza Tapia en categoria Certificat i de Marina Fernández en categoria juvenil. Així mateix, el club egarenc va totalitzar tres segones posicions a càrrec d’Aleix Bou en categoria aleví, de Mireia Algaba en categoria preinfantil i de Laia Bou en categoria cadet. A més, el Natació va aconseguir els tercers llocs de Júlia Busqué en iniciació D, d’Ainhoa Tapia en categoria infantil i de Cristina Cid en categoria prejuvenil.

Switch to mobile version