Autor Societat
23 Juny 2014 a 12:00

El Departament d’Interior realitzarà un dispositiu especial per la Revetlla de Sant Joan

Es desplegaran 3.264 efectius de Mossos

logo servei català de transitEl Departament d’Interior ha donat a conèixer el dispositiu especial que durà a terme els dies 23 i 24 de juny per la Revetlla de Sant Joan.

El cos de Mossos d’Esquadra desplegarà 3.264 efectius a tot el territori per garantir que les revetlles d’arreu de Catalunya es desenvolupen sense incidents. Es posarà l’accent en tres àmbits: mobilitat, seguretat ciutadana i ordre públic.

D’altra banda, també es desenvoluparà un dispositiu especial de trànsit, des de les 22h del dia 23 fins les 10h del 24. Fins a 369 mossos de trànsit treballaran en els 92 punts de control d’alcoholèmia i drogues a la xarxa viària catalana.

Protecció Civil de la Generalitat posarà en fase de prealerta preventiva el Pla de Protecció Civil de Catalunya PROCICAT per les incidències que es puguin derivar de la revetlla i activitats asociades.

Per la seva part, el Servei de Trucades d’Urgència CAT112 reforçarà el dispositiu d’operadors a les sales de Zona Franca i de Reus (és, junt la nit de Cap d’Any, el moment de l’any on reben més trucades).

Per últim, en quant als Bombers de la Generalitat, hi haurà 696 bombers de guàrdia als parcs de Bombers de Catalunya.

Switch to mobile version