Autor Futbol
23 Juny 2014 a 11:30

El Terrassa FC ja prepara la temporada 2014-2015

Oriol Dot i Álex Gallar seran baixes

terrassa fc

Foto: Daniel Arús

El Terrassa FC ja prepara la temporada 2014-2015. És per això que el secretari tècnic del club, Sergio Montero i l’entrenador David Pirri estan confeccionant la plantilla que intentarà novament, aconseguir el desitjat ascens a Segona Divisió B.

A l’apartat de baixes destaquen dos jugadors que han rendit a un gran nivell aquesta temporada com són Oriol Dot que ha fitxat pel CE Europa i Álex Gallar que ha marxat per signar amb la UE Cornellà, de Segona Divisió B. A més, el club egarenc té previstes les cessions de Jaume Bracons i Juancho Fernández

Dels jugadors que tenen un any més de contracte, han confirmat la seva continuïtat Jose Ortega, Josep Casasayas, Marc Vilajosana, Ángel Pérez (recuperat de cessió al CF Mollet), Javi González i Carles Montoro. A més, el Terrassa FC té prevista la renovació d’Isaac Maldonado, David Romo, Juli Serrano, Pere Segarra, Sergio Montero, i Jaime Fuentes. Als actuals integrants de la plantilla, se’ls unirà el lateral dret Guillem Ramón, que arriba procedent de l’Europa; i el porter Erik Ayala, que jugava al Cerdanyola.

Switch to mobile version