Autor Triatló - Duatló
5 Juny 2014 a 16:00

El triatleta del Natació Daniel Ratera acaba desè en el XIV Triatló Ciutat de Mataró

En categoria cadet

Foto Dani Ratera Duatló Canyelles CN Terrassa

Daniel Ratera // Imatge d’arxiu cedida pel CN Terrassa

 

El triatleta del Club Natació Terrassa Cicles Morenito, Daniel Ratera va finalitzar en desè lloc en categoria cadet en el XIV Triatló Ciutat de Mataró, que va disputar-se diumenge sobre unes distàncies de 750 metres de natació, 20 quilòmetres de ciclisme i 5 quilòmetres de cursa a peu.

Així mateix, Ratera va aturar el cronòmetre en 1h05’18” en una cursa que va vèncer Bernat Corominas (Club Esportiu Prorunners) amb un registre de 58’56”. En categoria absoluta, el triomf va correspondre a Nan Oliveras (AD Tri-Penta Terras de Lugo), amb una marca de 55’29”. En l’apartat femení, la victòria va recaure en Sara Loehr (Fasttriatlon), amb un registre d’1h02’46”.

Switch to mobile version