Autor Entitats
1 Juny 2014 a 13:00

El Viver organitza una sèrie d’activitats per donar-se a conèixer

Divendres 5 jornada de portes obertes

2014_Cartell_Viu_el_Viver

El Projecte “El Viver” de la Fundació Maria  Auxiliadora realitzaran la setmana vinent una sèrie d’activitats .

D’aquesta manera, el dilluns dia 2 entre les 18 i les 20.30h hi haurà festa a la plaça de l’Assemblea, amb una xocolatada, els diables de La Maurina i balls.

Dimarts dia 3, entre les 9.30h i les 12h es farà intercanvi de ganxet al carrer. Serà a la cruïlla entre el carrer Núria i el Maria Auxiliadora.

Dimecres 4, entre les 10 i les12h és realitzarà una sessió d’esport al Poliesportiu de la Maurina, on cal inscripció prèvia.

Dijous 5 es podrà visitar a la BD% l’exposició “Viu el Viver“.

Divendres dia 6 hi haurà el Tastet de portes obertes on es podrà conèixer el Viver, al carrer MªAuxiliadora i el diumenge es realitzarà una sortida familiar amb els usuaris del Viver a la zona de lleure de Can Cases, a Martorell (places limitades).

El Viver

El Viver és un projecte d’atenció al ciutadana al barri de La Maurina amb serveis gratuïts  d’acollida, orientació laboral i formativa i assessorament jurídic. També ofereixen formació de tallers d’atenció al públic i confecció industrial i es treballen les competències bàsiques a l’hora de buscar feina entre d’altres.

Per tal de conèixer el seu objectiu conviden a tothom al Tastet del divendres on es podrà degustar un esmorzar a càrrec dels usuaris/es de l’intercanvi de cuina.

Switch to mobile version