Autor Breus
9 Juny 2014 a 11:45

Els Amics de les Arts organitzen conferències i presentacions

Avui a les 19:30h

Imatge del web dels Amics de les Arts i Joventuts Musicals de Terrassa

Imatge del web dels Amics de les Arts i Joventuts Musicals de Terrassa

Els Amics de les Arts i Joventuts Musicals (Carrer Sant Pere, 46, primera planta – Terrassa) acollirà avui a les 19:30h, la conferència titulada L’Observatori Ciutadà Municipal de Terrassa: una eina ciutadana per a la transparència, a càrrec d’Eduard Martín-Borregón i Manel Márquez. L’acte està organitzat per l’observatori Ciutadà Municipal, CUP i Grup d’Opinió d’Amics de les Arts.

A més, el proper dimecres 11 de juny, a les 19:00h, es farà la presentació del llibre EXIT. Salida de emergencia:la receta de los expertos para salir de la crisis de Silvia Gelices, a càrrec de l’autora i de Joan Antoni Melé, subdirector general de Triodos Bank i autor del llibre Dinero y conciencia. ¿ A quién sirve mi dinero?

Switch to mobile version