Autor Cultura
30 Juny 2014 a 17:15

Els blau turquesa fan el primer 2 de 7 de la temporada

Encaren la Festa Major de Terrassa amb optimisme

Castellers de Terrassa

Cinc de Set // Imatge cedida pels Castellers de Terrassa

Dins dels actes de la Festa Major de Sant Pere a Calafell celebrats diumenge a la tarda, els Castellers de Terrassa, que van actuar juntament amb els Nens del Vendrell, van realitzar una bona actuació.

A tan sols uns dies de la Festa Major de Terrassa els blau turquesa van saber superar els entrebancs que suposava una actuació diumenge a la tarda i les diferents baixes tant a tronc com a la pinya, per descarregar el primer 2 de 7 de la temporada. Aquest castell presenta un tronc totalment renovat respecte d’altres anys, amb un pom de dalt nou i amb la peculiaritat que l’enxaneta de l’any anterior  aquest  any defensa el castell des de la posició de dosos. Aquest dos de set arriba més tard que altres temporades per tal d’aconseguir la seva consolidació i assegurar els nous reptes.

El 2 de 7 va arribar en tercera ronda, després d’un cinc de set i un quatre de set amb agulla. Ja han descarregat nou vegades el cinc de set, i onze el quatre de set amb la agulla, demostrant el domini que tenen els egarenc en els castells de set.

Els del Vendrell van realitzar una bona actuació tot i no assolir els objectius proposats. En primera ronda van fer un intent desmuntat de quatre de vuit i en ronda de repetició es van decidir pel set de set. En segona ronda, van fer un intent desmuntat de dos de set, i van descarregar el quatre de set amb l’agulla en ronda de repetició. En tercera ronda van acabar l’actuació descarregant el dos de set.

L’actuació va finalitzar amb un pilar de cinc d’ambdues colles.

D’aquesta manera els blau turquesa encaren la Festa major de Terrassa amb optimisme i conviden a tothom a participar en els assaigs especials que faran al seu local el dimarts, dimecres i dijous a les 21h.

Switch to mobile version