Autor Cultura
23 Juny 2014 a 17:00

Els Castellers de Terrassa participen a la Festa Major de Sant Joan a Vilassar de Mar

Van descarregar el cinc de set

Castellers de Terrassa

Imatge cedida per Castellers de Terrassa

El passat diumenge, 22 de juny, els Castellers de Terrassa van actuar a la Festa Major de Sant Joan, a Vilassar de Mar, juntament amb els Capgrossos de Mataró. Però com la colla egarenca no va poder desplaçar a Vilassar tots els efectius que els hi hauria agradat, es van haver de conformar amb el cinc de set com a millor castell.

Així mateix, a primera ronda van fer precisament el cinc de set sense problemes. En segona ronda van fer el quatre de set amb el pilar, per tancar amb un quatre de set. Finalment el pilar de cinc servia per acomiadar l’actuació. Per la seva banda els Capgrossos de Mataró obrien plaça amb el dos de vuit amb folre, castell que van fer per primera vegada enguany. En segona ronda i després d’un primer intent desmuntat de tres de vuit, per indecisió de la canalla, repetien el castell. Per acabar descarregaven el quatre de nou amb folre i el pilar de sis. Diumenge que ve, els Castellers de Terrassa actuen a Calafell junt amb els Nens del Vendrell.

Per altra banda, el dissabte 21, els blau turquesa, van participar durant el matí, amb un taller, en la Festa de la Solidaritat Popular, a la plaça Lluís Companys de Terrassa per recollir aliments de primera necessitat, organitzat per Xarxa de Solidaritat Popular de Terrassa. A la tarda amb motiu de la proximitat de la Festa Major de Terrassa, i dintre de l’objectiu de proposar xerrades formatives per donar a conèixer més la història, es va organitzar una xerrada al local del carrer Pasteur, amb el tema de Viure La Festa Major de Terrassa amb camisa blau turquesa.

Switch to mobile version