Autor Cultura
30 Juny 2014 a 18:00

Els Minyons completen un cap de setmana de nou a Rubí i Barcelona

Van descarregar la tripleta màgica a la ciutat comtal

4 de 9 amb folre

4 de 9 amb folre // Imatge cedida pels Minyons de Terrassa

Els Minyons de Terrassa han actuat aquest cap de setmana a Barcelona i a Rubí. ahir van aconseguir descarregar per primer cop aquesta temporada la tripleta màgica a Barcelona un dia després de fer Rubí plaça de nou.

En el marc de la Festa Major de Rubí, dissabte a la tarda els Malves van actuar acompanyats pels Castellers de Rubí, els de Mollet i els Tirallongues de Manresa. Els egarencs van aconseguir fer un 3de9 amb folre, el 5de8 i el 4 de8, construcció que l’endemà ascendiria un pis més. La diada va acabar amb un pilar de 6.

L’endemà els Minyons van prendre par a la Festa Major del Camp d’en Grassot. L’obertura desl egarencs va ser el 4de9 amb folre, castell ben carregat i descarregat amb solvència. Un cop encetada la diada amb el plat fort, a la segona ronda es va optar pel 3de9 amb folre, el número 200 descarregat dels Minyons i amb ell ja són 35 els 3d9f que els malves han descarregat a la capital catalana. La tercera ronda es va tancar amb el 5de8, el desè d’enguany. Per acabar, es va fer un pilar de 6.

Amb la tripleta màgica aconseguida i per segon dia consecutiu, els Minyons consolidaven una nova plaça de 9, aquesta vegada a Barcelona.

Aquesta setmana continuen els assajos el dimecres i el dijous a les 21h per preparar la Festa Major de Terrassa.

Switch to mobile version