Autor Cultura
23 Juny 2014 a 11:00

Els Minyons de Terrassa descarreguen tres pilars de 4 a l’agulla de la Mòmia a Montserrat

Situada a 1100 metres d’alçada

Minyons de Terrassa Montserrat

Foto: Mireia Comas

Una cinquantena de membres de la colla castellera Minyons de Terrassa, es van  desplaçar el passat dissabte a Montserrat per descarregar un pilar de 4 a l’agulla de la Mòmia, situada a 1100 metres d’alçada, i que requereix de 90 metres d’escalada per poder arribar al cim.

D’aquesta manera, 38 dels membres es van organitzar per pujar al cim. Les mesures de seguretat van ser màximes en tot moment i es van poder descarregar 3 pilars de 4 diferents un cop tots els membres van coronar l’agulla. A banda de l’equip fotogràfic de Minyons, l’expedició va comptar amb Marc Subirana de Pumbaproduccions com a col·laborador, que va gravar els pilars mitjançant un “drone”, un vehicle aeri  no tripulat.

No és la primera vegada que els Minyons descarreguen un pilar d’aquestes característiques, ja ho havia fet el 20 de juny de l’any 2009, ara fa 5 anys, a la Castellassa (822m).

Switch to mobile version