Autor Bàsquet
26 Juny 2014 a 15:30

Els veterans del FC Barcelona i del CN Terrassa jugaran un partit solidari de bàsquet

Per recollir fons per l’Arnau

CN Terrassa

 

El Pavelló del Pla del Bon Aire acollirà el proper diumenge, 29 de juny, a les 12 h un partit solidari de bàsquet entre els veterans del FC Barcelona i del Club Natació Terrassa.

Així mateix, el matx de caràcter benèfic, té l’objectiu de recollir fons per l’Arnau, un nen amb paràlisi cerebral a causa d’una negligència mèdica. L’Associació d’Antics Jugadors de Bàsquet del FC Barcelona participarà en aquest acte amb l’equip B, format per Josep Nusas, Josep Sillero, Francesc Arno, Xavier Piqué, José Luis Rallo, Lluís Alcañiz, Óscar Llorens, Manel Ligero, Mario Aguado, David Suñé i Josep Morris. Pepe Soro, Pepe Sillero i Joaquín de Llanes formaran l’equip tècnic.

Switch to mobile version