Autor Hockey patins
2 Juny 2014 a 16:30

Empat del Sferic Terrassa que li serveix per jugar el doble partit per la permanència (4-4)

Partit molt difícil

Escut de l'Sferic

Escut de l’Sferic

Sferic Terrassa 4 – Vilassar HC 4

Sferic Terrassa :  Albert Bellavista,  Eduard Villalba,  Alex Garcia,  Henrique Rodrigues,  Joan Morral (cinc inicial) ,  Francesc Cortes,  Ernesto Hidalgo, Ricard Sellares,  Cristian Gonzalez,  Oscar Anglada.

Vilassar H.C.: Guillem Mayas,  Joan Roca,   Xavi Colomer,   Joaquim Serra,   Miquel Guillamon  (cinc inicial)   Albert Barba,   Gerard Colomer,   Javier Gracia,   Guillem Garcia

Marcador:  

1a part

1 –  0  min. 12   Francesc Cortes;   1  –  1  min. 22   Joan Roca;   2  –  1  min. 23   Ernesto Hidalgo

2a part

2  –  2  min. 29   Joan Roca;   2  –  3  min. 35   Miquel Guillamon;   3  –  3   min. 40  Joan Morral;   3  – 4  min. 41   Joaquim Serra;  4  –  4  min. 50   Joan Morral

Àrbitre:  Lluís Delfa

Crònica

El Sferic Terrassa va empatar a 4 davant el Vilassar HC en l’últim partit de la Lliga Catalana de 1a Divisió de Hockei patins. Els egarencs, en principi, necessitaven sumar els tres punts per assegurar-se el doble partit de la permanència (és a dir, ocupar el 5è lloc per la cua). No obstant, la derrota del Maçanet davant el Ripoll li permetrà igualment jugar el partit, que serà contra HC Castellet.

El Vilassar HC, tot i no jugar-se res, ho va posar molt difícil. Un partit molt intens, amb atacs continus en ambdues porteries. El Sferic posava molta intensitat al seu joc, però el rival no donava facilitats. La primera part va acabar amb avantatge del Sferic (2-1).

A la repressa, el Vilassar va empatar als 4 minuts, i es posava per davant al marcador als 10. La reacció del Sferic va trigar 5 minuts, quan va empatar el partit. Tot just després, a la següent jugada, el Vilassar feia el 3-4, que posava al equip egarenc contra les cordes.

A falta de 26 segons per acabar, Joan Morral aconseguia l’empat al forçar una falta directa, un punt que ha servit per jugar-se la permanència.

Switch to mobile version