Autor Societat
23 Juny 2014 a 13:00

FGC inicia els horaris del servei d’estiu

Millora les infraestructures a l’estació de Pl. Catalunya

Imatge del web FGC

Imatge del web FGC

Durant els mesos d’estiu el servei de trens a la línia Barcelona-Vallès de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya es modifica per ajustar-se a aquest període. Les modificacions afectaran només a la línia del Vallès.

Del 23 de juny a l’1 d’agost i de l’1 setembre al 12, els trens circularan amb els horaris corresponents al període no lectiu. Seguint la línia durant els dies feiners de la resta de l’estiu, del 4 al 29 d’agost, els trens circularan amb els horaris específics d’aquest mes.

Per altra banda, aprofitant el descens de la demanda durant aquests mesos, FGC ha programat diferents tasques de millora de la infraestructura, per minimitzar l’efecte als clients. Malgrat això, les obres interrompran temporalment el servei que ofereix l’estació de Pl.Catalunya, ja que permetran millorar tecnològicament la fiabilitat de diferents elements. És per això que a partir de les 20.00 hores del dijous 14 d’agost fins al 18 l’estació romandrà tancada. Excepcionalment però, els clients disposaran de l’opció alternativa de fer transbordament des de l’estació del metro de Diagonal per enllaçar amb Ferrocarrils a l’estació de Provença, la qual serà l’estació d’inici i final del Metro del Vallès.

Cal recordar que, entre el 4 i el 29 d’agost, amb motiu d’aquestes tasques de manteniment, el servei de trens de Pl.Catalunya es donarà per les vies 1 i 2.

Switch to mobile version