Autor Breus
4 Juny 2014 a 16:15

Inaugurat el Biz Barcelona 2014

[wzslider info=”true”]

Aquest matí s’ha inaugurat una nova edició de Biz Barcelona. En només tres edicions, Bizbarcelona s’ha convertit en l’esdeveniment de referència per al món de la petita i mitjana empresa i de l’emprenedoria gràcies al seu plantejament  eminentment pràctic en el qual els visitants poden trobar solucions a totes les seves inquietuds i necessitats.

En aquesta quarta edició es podrà gaudir de 328 ponents, 178 conferències i workshops, així com de  diverses àrees d’assessorament i networking. Bizbarcelona 2014 comptarà amb cinc blocs temàtics: vendes i internacionalització; màrqueting 2.0, xarxes socials i e-commerce; finançament i gestió empresarial; innovació en productes i serveis i noves tendències i oportunitats.

Switch to mobile version