Autor El temps
18 Juny 2014 a 10:00

Intervals de nuvolositat durant pràcticament tot el dia

Imatge del cel d'ahir

Foto: Àlex Callao

Cel amb intervals de nuvolositat durant la major part del matí i les primeres hores de la tarda, que donaran pas a mitja tarda a cel cobert i tempestes amb precipitacions poc importants. Les últimes hores de la tarda tindrem sol i algun que altre núvol. Les temperatures estaran entorn als 16 graus de mínima i els 23 de màxima, i és que les pluges dels últims dies han refrescat una mica l’ambient. La humitat relativa estarà entre els 57% i els 82%.

Per demà s’espera que millori sensiblement el temps, amb un augment de dos o tres graus de la temperatura i amb cels serens o poc ennuvolats. S’espera que tot i un lleugeríssim augment de les temperatures, el temps es mantingui així durant els propers dies.

Switch to mobile version