Autor Futbol
9 Juny 2014 a 17:15

Intervingut amb èxit Luis Enrique a Mútua de Terrassa

Operat d’una apendicitis aguda

Mútua de Terrassa

Mútua de Terrassa // Foto: Sergi Colomer

L’entrenador del FC Barcelona, Luis Enrique ha estat ingressat aquest matí a l’Hospital Universitari Mútua de Terrassa per ser intervingut d’una apendicitis aguda, després que sentís forts dolors de matinada. Segons ha informat el club, l’operació, que s’ha dut a terme al migdia, ha estat un èxit i s’espera que l’entrenador no trigui a tenir l’alta, tot i que haurà de guardar repòs uns dies.

No és la primera intervenció d’algun membre de l’entitat barcelonina a la Mútua de Terrassa, ja que el blaugrana Jordi Alba va ser operat d’amígdales i el porter del Barça Alusport (futbol sala), Paco Sedano també va ser intervingut a Terrassa.

Switch to mobile version