Autor Societat
4 Juny 2014 a 18:00

Jordi Ballart presenta la campanya “Ajudan’s a omplir El Rebost!”

Tindrà lloc els dies 6 i 7 de juny

rebost

Imatge cedida per l’Ajuntament de Terrassa

L’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, acompanyat del tinent d’alcalde de Serveis a les Persones, Cohesió i Benestar Social, Manuel Pérez; i del president de Creu Roja a Terrassa, Marià Gàllego; ha presentat aquest matí la campanya de recollida d’aliments a Terrassa: Ajudan’s a omplir El Rebost!, que tindrà lloc els dies 6 i 7 de juny de manera simultània als principals supermercats de la ciutat. A l’acte també han participat el president de Fundació Mina, Marià Galí, i el gerent de l’empresa Publitesa, Andreu León. La presentació ha tingut lloc a les instal·lacions d’El Rebost.

El Rebost, Centre de Distribució Social d’Aliments de Terrassa és un projecte impulsat per l’Ajuntament de Terrassa i gestionat per la Creu Roja de Terrassa, que promou el treball en xarxa de cinc entitats socials de la ciutat (ACAU, Càritas, Creu Roja, Fundació Busquets i Gent Solidària), al qual es van adherir dues entitats més l’any 2013 (Manantial de Vida i Associació Alba), que han sumat esforços per tal de fer més eficient la distribució d’aliments a les persones més vulnerables de la nostra ciutat.

Switch to mobile version