Autor Economia
4 Juny 2014 a 15:00

La 16a edició del Saló Internacional de la Logística i de la Manutenció obre les portes

Artur Mas va presidir la inauguració

Logística i de la Manutenció

Foto: Joan Murcia

Ahir es va inaugurar la 16a edició del Saló Internacional de la Logística i de la Manutenció , SIL 2014, que estarà obert fins demà, 5 de juny, i que se celebra al pavelló 8 del Recinte Montjuïc – Plaça Espanya de Fira de Barcelona.

Així mateix el President de la Generalitat de Catalunya va presidir la inauguració, acompanyat pel secretari d’Estat d’Infraestructures, Transport i Habitatge , Rafael Catalá Polo; la Delegada del Govern a Catalunya , M ª dels Llanos de Luna Tobarra; el ministre d’Aprovisionament i Comerç Intern i Logística d’Egipte, Khaled Hanafy, entre altres personalitats polítiques i del món de l’empresariat.

Foto: Joan Murcia

Foto: Joan Murcia

El president del Saló Internacional de la Logística i de la Manutenció, Enrique Lacalle , va mostrar la seva confiança que la present edició del SIL 2014 serà un èxit i va manifestar que “el SIL és el Saló de la logística total, on tots els nostres expositors obtenen una gran rendibilitat amb la seva participació fent molts i bons negocis, així com un elevat nombre de contactes de qualitat “. Lacalle també va senyalar que “enguany ocupem la totalitat del pavelló 8 del recinte Montjuïc – Plaça Espanya amb un augment d’empreses participants del 10% , arribant a un total de 550 , un 45% d’elles internacionals , més de 100 novetats en primícia mundial , prop de 200 actes d’empreses, el més Congrés Internacional de Logística d’Europa amb un completíssim programa de 18 jornades de primer nivell

En la seva setzena edició, el SIL es reafirma com el Saló Internacional de la Logística i de la Manutenció líder d’Espanya i del Sud d’Europa amb un total de 550 empreses participants. A més és l’aparador de més d’un centenar de novetats presentades en primícia mundial i l’escenari de més 200 esdeveniments d’empreses públiques i privades, així com del major Congrés Internacional de Logística d’Europa, amb un total de 18 jornades i 230 ponents de prestigi mundial. També cal destacar que en l’edició d’enguany, s’ha vist incrementat un 10% el nombre d’empreses participants i es presenta com una de les edicions amb més participació internacional de la història amb la presència d’un 45 % d’empreses estrangeres procedents de 28 països diferents, com són, per exemple, Colòmbia, Marroc, França, Portugal, Mèxic, Itàlia, Alemanya o Andorra, entre d’altres.

L’acte d’inauguració del SIL 2014 ha coincidit amb el lliurament dels X Premis SIL de Logística. El Premi SIL al Millor Projecte Logístic Nacional va ser concedit a Wtransnet. Per la seva banda, el Premi SIL al Millor Projecte Logístic Internacional va ser per el Ministeri de Transport de la República de Colòmbia , el país convidat de la present edició del SIL. El Premi SIL a la Millor Empresa Logística Nacional va recaure a Correus, una de les principals empreses espanyoles. A la categoria de Millor Empresa Logística Internacional , la companyia alemanya Crown Lift Trucks va ser la vencedora. Finalment en la categoria de Premi Especial SIL, el premi va ser per el lobby FERRMED.

Switch to mobile version