Autor Societat
2 Juny 2014 a 18:00

La 3a edició de la campanya “Solidaris amb Castellar” s’allarga fins divendres

Una setmana més

La 3a edició de "Solidaris amb Castellar" s'allarga una setmana // Imatge del web de l'Ajuntament de Castellar

La 3a edició de “Solidaris amb Castellar” s’allarga una setmana // Imatge del web de l’Ajuntament de Castellar

La Comissió per a la Inclusió Social del Consell del Consell Sociosanitari de Castellar del Vallès ha anunciat que la 3a edició de la campanya Solidaris amb Castellar, que es va iniciar el passat 19 de maig, s’allargarà una setmana més del que estava previst inicialment, finalitzant el 6 de juny.

Fins a aquesta data, la ciutadania podrà continuar portant els productes requerits a les caixes ubicades a El Mirador, el Palau Tolrà, la Biblioteca Antoni Tort, l’Escola d’Adults, la Ludoteca, el PIPAD, el Casal Catalunya, el Casal d’avis de la pl. Major, Cal Botafoc, l’Escola de Música, l’Espai Tolrà, el CAP, Suport Castellar, Creu Roja, les escoles Emili Carles-Tolrà, Mestre Pla, Bonavista i  Joan Blanquer, el Col·legi El Casal, les llars d’infants Casamada i  El Niu, l’Escola Bressol Municipal Colobrers, el Club Tennis Castellar, Cal Gorina, la seu del PSC i la Dietètica Integra.

En aquesta 3a edició, les dates de la campanya s’han avançat als mesos de maig i juny (habitualment s’havia fet a l’octubre) per poder evitar la coincidència amb una altra campanya de característiques similars, El Gran Recapte d’Aliments, realitzen els quatre Bancs d’Aliments de Catalunya.

En aquesta ocasió, l’organització demana fruita en llauna, llaunes de sardina o tonyina, galetes, embotits envasats al buit o sencers que no requereixin refrigeració, oli, llet, sucs de fruita, cereals, cacau en pols, brou de verdura, pollastre o peix, sobres de sopa en pols i de puré de patata, productes per a la higiene personal i productes de neteja de la llar. Com en les anteriors edicions, el material recollit es repartirà entre famílies de Castellar amb dificultats socioeconòmiques derivades des dels Serveis Socials municipals.

Switch to mobile version