Autor Ensenyament
15 Juny 2014 a 11:00

La Cambra de Terrassa presenta nou postgrau en Comerç i Gestió d’Empreses Internacionals

Començarà al novembre i compta amb 24 crèdits ECTS

Imatge cedida per la Cambra de Terrassa

Imatge cedida per la Cambra de Terrassa

La Cambra de Comerç i Indústria de Terrassa va presentar ahir el nou Postgrau en Comerç i Gestió d’Empreses Internacionals en una sessió informativa a la seu de l’entitat. La reunió va anar a càrrec del director gerent de la Cambra de Terrassa i director del programa, Josep Prats, que va informar del plantejament i les característiques d’aquest nou curs. Començarà el pròxim novembre de 2014 i es desenvoluparà durant un període de 190 hores lectives (24 crèdits ECTS).

Aquest nou postgrau, organitzat per la pròpia Cambra, s’orienta a l’especialització en la gestió de l’activitat internacional. En aquest curs, es proporciona el coneixement i les eines necessàries per conduir el procés d’internacionalització empresarial i les estratègies de l’empresa a partir d’una metodologia pràctica, que combina explicacions teòriques amb casos pràctics i reals. Prats afirma que “el postgrau permet prendre consciència de les variables pròpies del comerç internacional que esdevenen importants en el procés d’internacionalització de l’empresa i realitzar un anàlisi de les macrotendències que facilita el procés de pressa de decisions”.

Principalment s’adreça a graduats i universitaris amb titulacions tècniques en l’àmbit del comerç internacional. El temari pretén desenvolupar coneixements tècnics i estratègics respecte del comerç i gestió internacional de les empreses, conèixer les àrees funcionals de les empreses que s’internacionalitzen i/o internacionalitzades, desenvolupar habilitats per a la gestió de persones i equips internacionals i detectar les oportunitats que ofereixen els mercats internacionals.

Presentació del Postgrau Lean Operations & Logistics Management per e-Commerce

Paral·lelament, la Cambra de Terrassa també té previst presentar la propera edició del Postgrau enLean Operations & Logistics Management per e-Commerce en dues sessions informatives que es realitzaran a Barcelona el 3 juliol a les 19h a la Fundació UPC  i el 9 d’octubre a les 19h a la seu de la Cambra, a Terrassa.

Aquest postgrau, que conté 25 crèdits ECTS (162 hores lectives), es dirigeix a  directors tècnics, responsables i coordinadors de les àrees logístiques i operacions de les empreses i s’orienta a formar professionals per a què dissenyin, gestionin i apliquin les cadenes logístiques d’una forma integrada a les empreses, als sistemes de distribució i als operadors logístics. Combina matèries vinculades a la gestió integrada dels processos logístics i de la cadena de subministrament i disciplines orientades al desenvolupament d’habilitats directives de direcció i gestió d’equips, comunicació, negociació, qualitat i prevenció de riscos laborals.

L’enfocament metodològic del curs també conté una vessant pràctica i s’imparteix per professionals d’empreses especialitzades en logística i professorat de l’UPC.

 

Switch to mobile version