Autor La foto del dia (el racó d'instagram)
28 Juny 2014 a 09:00

La Castellassa de Can Torras

La Castellassa de Can Torras

La Castellassa de Can Torras // Foto: Sergi Colomer

Es tracta d’un gran monolit situat a la vessant sud-est de Sant Llorenç de Munt, per sobre la carena de l’Illa i els sots de Matalonga i la Carda. La seva base té una llargada de 90 metres i 30 d’amplada. La Castellassa té tres cims: la Torre, la Cabreta i la Gepa .

Des del Terrassa Informa us animem a tots a que ens envieu vosaltres les fotografies de la nostra ciutat. Volem que vosaltres també participeu. Només us demanem que les fotos siguin de Terrassa o dels seus voltants, que tinguin un mínim de qualitat (la redacció es reserva el dret de publicació) i que adjunteu un petit comentari sobre la fotografia. Les podeu enviar a fotolectors@terrassainforma.com.

@sergixexe

Switch to mobile version