Autor Cultura
15 Juny 2014 a 10:15

La ciutadania surt al carrer per celebrar la Festa Major de Vallparadís

Del 13 al 16 de juny

[wzslider]

Bon ambient en el segon dia de Festa Major al barri de Vallparadís que s’allargarà fins al proper dilluns, 16 de juny. Els diferents carrers del barri s’han volgut sumar a la festivitat, on destaca per exemple, la Fira gastronòmica i tast de vins davant del Museu Tèxtil de Terrassa, a càrrec de Terrassa Comerç. Els actes van començar ahir amb el llançament del primer tro a la Plaça 11 de setembre i fins al moment, no s’han vist afectats per les previsions de pluja.

Ahir al vespre va tenir lloc el pregó de la Festa, que va anar a càrrec de l’escriptora Asha Miró, acompanyada per l’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart i el president de l’Associació de veïns de Vallparadís, Josep Pou Esquius. D’aquesta manera, Asha Miró, va fer una defensa de la importància que té la gent gran a la societat i va afirmar que “la gent jove de Terrassa s’ha d’apropar a la gent gran, perquè són gent de saviesa i així poden trobar el sentit de la vida. Així construireu el barri que tots voleu”. Per la seva part, Jordi Ballart va aprofitar per desitjar a tots una bona Festa major i va senyalar que “és important poder fer Festa i que hi hagi aquests espais de convivència, participació, solidaritat i dinamització econòmica”.

Un cop acabat el pregó, la Cobla Orquestra Internacional Nova de Blanes va oferir als més de 300 assistents un concert amb un variat repertori. La interpretació, que es va dividir en tres parts, va començar amb temes clàssics com Funiculí Funiculá o El brindi de Marina. Més tard va arribar el torn de la sarsuela i la cançó lleugera catalana. Per últim, també van estar presents les sardanes amb La Santa Espina.

Switch to mobile version