Autor Hockey herba
9 Juny 2014 a 18:00

La sisena edició del Torneig d’Hockey Solidari recapta més de 35.000 euros

Destinats a projectes centrats en els infants

Torneig d’Hockey

Imatge cedida per Associació Torneig de Hockey Solidari

El Torneig d’Hockey Solidari que es va celebrar al Club Egara va aconseguir reunir més de 1.000 persones en la seva sisena edició. La jornada esportiva i solidària va servir per recaptar més de 35.000 euros que es repartiran entre quatre organitzacions sense ànim de lucre: Creu Roja, l’Esplai la Fàbrica de Can Tusell, l’Associació T’AkollimT’Eskoltem i l’Associació Gent Solidària. Per tercer any consecutiu, els fons recaptats aniran destinats a projectes centrats en els infants i joves que més ho necessiten de la ciutat.

Com és tradició, l’hockey va ser el punt central, acompanyat de les proves de pàdel, tennis, la cursa, la caminada, l’excursió en BTT i l’spinning, a part dels tallers infantils i els inflables. Com a novetat d’enguany, es van incorporat el torneig de golf, l’hípica, les sessions d’spinning, zumba, crossfit i fins i tot el bridge. També van fer acte de presència els Bastoners de Terrassa juntament amb els Jazz Hopers, que van reinventar el tradicional ball de bastons, substituint aquests per sticks de hockey i vestint les samarretes dels quatre clubs de hockey terrassencs. A més, els Minyons de Terrassa van aixecat un pilar de 5, que va comptar amb el suport d’alguns participants en la pinya. L’acte el va presenciar les institucions de Terrassa i Matadepera, juntament amb els presidents dels clubs de hockey, el President de la Federació Catalana de Hockey, Narcís Carrió, i els representats dels projectes destinataris.

D’aquesta manera, els quatre clubs d’hockey de la ciutat es van unir per lluitar per una mateixa causa. Una actuació de música en directe, on la cançó oficial del Torneig va figurar entre el repertori, va posar el punt final a la diada.

Switch to mobile version