Autor Esports
27 Juny 2014 a 12:45

La Vallès Drac Race donarà la volta al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac

S’ha presentat a la Masia Freixa

Vallès Drac Race

Foto: Daniel Arús

La Masia Freixa ha acollit aquest matí la presentació de la primera Vallès Drac Race, que tindrà lloc els dies 4 i 5 d’octubre de 2014 i constarà de dues curses, una de trail running i una de BTT, amb sortida i arribada a Terrassa

La competició tindrà dues curses independents. La de trail running, el 4 d’octubre, que tindrà un recorregut de 50 quilòmetres, amb un desnivell acumulat de 2.000 metres. Per altra banda, la que es farà amb bicicleta, la de BTT, comptarà amb 100 quilòmetres, que recorren diversos municipis en els quals es podrà fer seguiment de la cursa i on estaran localitzats els punts d’avituallament. A més, els traçats donaran la volta al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac, i es podran completar amb un màxim de 12 hores.

Vallès Drac Race presentació

Foto: Daniel Arús

La regidora de Turisme, Teresa Casals ha comentat que “per l’Ajuntament de Terrassa, que està compromès amb l’esport, és una bona oportunitat per situar-nos a primera línia amb la Vallès Drac Race, una de les grans curses catalanes i internacionals”. El punt fort de la competició és “aprofitar la bellesa del nostre paisatge al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i L’Obac”. A més, reuneix diferents ingredients com són “esport, natura, promoció turística i econòmica, amb valors com l’esforç, sacrifici i solidaritat”. Per la seva part, la presidenta del Consorci de Turisme del Vallès Occidental, Olga Olivé ha destacat que “posar el nom esportivament de la nostra comarca al món ens agrada. A més, és una cursa que neix amb l’objectiu de consolidar-se com una prova referent al calendari de curses”. El coordinador d’Espais Naturals de la Diputació de Barcelona, Jordi Padrós ha senyalat que “estem potenciant la riquesa del nostre país en tots els seus aspectes”.

La Vallès Drac Race persegueix diferents objectius com, per exemple, la promoció i millora del posicionament de la destinació Vallès com a zona especialitzada en turisme esportiu; la consolidació de l’esdeveniment esportiu com a prova referent en el calendari de curses; la dinamització econòmica del sector turístic i del comerç en celebrar-se durant el cap de setmana; i el reconeixement del recorregut com a itinerari permanent durant tot l’any.

L’esdeveniment esportiu, que està organitzat per l’Ajuntament de Terrassa i el Consorci de Turisme del Vallès Occidental, està ambientada en la llegenda del Drac de Sant Llorenç.

Switch to mobile version