Autor Entitats
29 Juny 2014 a 11:00

L’Associació d’Empresaris d’Indústries Químiques de Sabadell s’incorpora a PIMEC Vallès Occidental

Ambdues entitats treballaran per la creació d’una sectorial que representi les pimes del sector químic

Fotografia acord amb Ass.Empresaris d'Indústries Quimiques

Fotografia acord amb Ass.Empresaris d’Indústries Quimiques // Imatge cedida per PMEC Vallès Occidental

PIMEC Vallès Occidental i l’Associació d’Empresaris d’Indústries Químiques de Sabadell i Comarca es van convertir, el passat dijous 26 de juny, en socis col·lectius. L’associació representa i defensa les petites i mitjanes empreses del sector químic de la comarca es va adherir a la patronal per sumar esforços i donar suport al col·lectiu.

Francesc Elías, president de PIMEC Vallès Occidental, va expressar la seva satisfacció per la incorporació i pel fet que ara podran treballar millor per millorar la competitivitat de les pimes del sector químic. A més, va afegir que per a la patronal “és molt important comptar amb el suport d’aquest col·lectiu ja que té una important trajectòria de representació, i coneix perfectament les problemàtiques i necessitats de les empreses químiques”.

D’altra banda, Josep Argemí, president de l’Associació d’Indústries Químiques de Sabadell, va destacar que “el 80% de les empreses del sector químic de la comarca són pimes i, per tant, si volem treballar una estratègia per potenciar el nostre col·lectiu, és evident que ho hem fer de la mà d’una patronal que representa les pimes a Catalunya”. A més, “el fet sumar nostres socis més els de PIMEC del sector químic, en permet tenir la màxima representativitat de la comarca a nivell sectorial”.

Josep Argemí s’incorpora com a membre de l’Executiva de PIMEC Vallès Occidental a partir de la propera junta, amb l’objectiu de treballar de forma més estreta amb la resta d’empresaris i incidir en les necessitats del col·lectiu, coordinar accions pel sector per la zona i representar PIMEC a les taules de demarcació.

Ambdues entitats tenen com a objectiu la creació d’un sectorial que representi les pimes del sector químic, a més, es posarà en marxa un nou portafoli de serveis per donar suport a aquest col·lectiu i potenciar la competitivitat. Aquesta sectorial comptarà també amb la col·laboració de Vanessa Martínez, la gerent de Carinsa, empresa del sector químic líder a la comarca, i presidenta de l’Associació de Fragàncies del Mediterrani.

Switch to mobile version