Autor Economia
24 Juny 2014 a 15:00

L’empresa lumínica Instaled Light equipa el centre logístic d’Airfarm Group

Més estalvi energètic i menys emissions de CO2

Imatge cedida per Instaled Light

Imatge cedida per Instaled Light

Instaled Light ha equipat el centre logístic d’Airfram Group, empresa dedicada al transport, emmagatzematge i manipulació de productes químics i farmacèutics situada al Parc Logístic de Barcelona. L’empresa lumínica, especialitzada en el sector de la il·luminació LED i l’eficiència energètica, ha substituït 985 punts d’il·luminació. Aquest canvi ha permès que Airfarm aconsegueixi un estalvi energètic del 63%, a més d’una reducció important de les emissions de CO2.

Des de l’inici, Instaled Light ha estat una empresa compromesa amb el medi ambient i l’estalvi d’energia. És per això que només usa il·luminació LED, la qual té una vida útil de 50.000 hores. La protecció del medi ambient cada cop pren més importància, segon comenta Julio César Pombo, gerent d’Instaled Light: “cada cop és més gran el nombre d’empreses i firmes que confien en la nostra feina per dur a terme la instal·lació de tecnologia LED, el que ens permet confirmar les nostres expectatives de creixement”. A més de la instal·lació, l’empresa ofereix una revisió semestral de les instal·lacions.

Instaled Light ha equip altres empreses amb anterioritat, com ara IMC-Toys de Terrassa o l’establiment comercial de Casa Gispert, a Barcelona.

Switch to mobile version