Autor Esports
23 Juny 2014 a 17:45

Les joves promeses del Club d’Escacs Terrassa pugen al podi a l’Obert Calculín d’escacs

Els egarencs van quedar tercers

Obert Calculín d'escacs

Foto: Daniel Arús

El passat dissabte, 21 de juny, es va disputar la vuitena i última ronda del VIII Obert Llinars del Vallès i l’Obert Calculín d’escacs, que enguany han fet el seu rècord de participació amb un total 313 jugadors.

Les joves promeses del Club d’Escacs Terrassa van aconseguir la tercera posició a la classificació de l’Obert Calculín, on se sumen les tres millors puntuacions dels jugadors de cada club. D’aquesta manera, Martí Melero, Guillem Gómez i Marc Solans van fer pujar el Terrassa al tercer calaix del podi, acompanyant el Cerdanyola del Vallès i el Ripollet. El club egarenc també va tenir la participació de Roger Solans a l’Obert Calculín, on es va imposar la jugadora del Cerdanyola, Neri Ruiz.

Per la seva part, el grup B del VIII Obert Llinars del Vallès, que va tenir com a vencedor el jugador del Sant Boi Lluçanès, Joan Francas, va comptar amb la participació de cinc jugadors del  Club d’Escacs Terrassa, dels quals el millor classificat va ser Oriol Melero, en divuitena posició. A més, van disputar el campionat Alexandre Cutura, Julio José Calvo, Antoni Latorre i Jaume Cid. Per últim, el grup A, va tenir com a representació terrassenca a Marc Calvo i Pere Melero, que van sumar tres punts cadascú. Cristian Fernández del Mollet es va imposar al grup més fort del torneig amb set punts.

Switch to mobile version