Autor Economia
1 Juny 2014 a 11:00

Les persones que reemprenguin una petita empresa en comerç, serveis i moda rebran un ajut de la Generalitat

Es destinaran 300.000€ de subvenció per l’operació de compravenda

reempresa

Des d’aquest mes fins el 31 de desembre, totes les persones, ja siguin físiques o jurídiques, que reemprenguin una petita empresa de comerç, artesania, serveis o moda amb seu a Catalunya podran rebre un ajut de la Generalitat per realitzar l’operació de compravenda.

Aquests reemprendedors podran rebre una subvenció de fins el 10% de les despeses de la compravenda de la unitat productiva, amb un import màxim de 6.000 euros. La intenció d’aquest programa d’incentius al comerç és donar impuls a la reempresa de petites empreses del sector per a la seva continuïtat.

El president del Centre de Reempresa de Catalunya, Antoni Abad va afirmarque “tan important com el foment de la creació d’empreses és afavorir la continuïtat i el creixement de les ja existents”.  Aquest Centre, impulsat per la Cecot, amb la col·laboració de la Fundació CP’AC, va impulsar a finals de l’any 2011 un nou model d’emprenedoria i creixement empresarial a partir del qual un nou emprenedor pren el testimoni en la gestió d’una companyia ja existent, sense haver de passar per la fase de creació.

Diputacions, Ajuntaments i Associacions Empresarials de tot el territori donen suport al Centre de Reempresa de Catalunya, el qual ha realitzat 240 reempreses d’èxit, amb una inversió induïda de gairebé 11M d’euros i mantenir els prop de 900 llocs de treball, en els últims tres anys.

Switch to mobile version