Autor Ensenyament
24 Juny 2014 a 12:00

Més de 13.000 joves han participat en el concurs ‘Joves i conducció’

S’han presentat vídeos i relats

Guanyadors de l'edició d'enguany // Imatge cedida pel RACC

Guanyadors de l’edició d’enguany // Imatge cedida pel RACC

Més de 13.000 joves d’entre 13 i 18 anys han participat en les set edicions del concurs Joves i conducció. Els Alumnes de les escoles Sant Miquel i Lestonnac de Barcelona, Maristes Valldemia de Mataró i de l’IES Alt Penedès de Vilafranca del Penedès s’han proclamat guanyadors en les categories de relat, vídeo i fotografia, respectivament.

L’acte d’entrega de premis va comptar amb la presència de Joan Josep Isern, Director del Servei Català de Trànsit (SCT); Sebastià Salvadó, President de la RACC; Teresa Pijoan, Directora general d’Educació Secundària de la Generalitat de Catalunya i Alfons Udina, President de l’Associació de Mitjans d’Informació i Comunicació.

Enguany, el grup de 3er A de l’institut SES Serra de Noet de Berga s’ha proclamat vencedor en l’apartat de millor classe, gràcies a l’elevada participació en l’edició d’enguany (26 alumnes, amb 4 grups de prefinalistes, 1 finalista i haver presentat 32 treballs), mentre que Jaume Prat dels Maristes Valldemiade Marató ha rebut el premi al professor més motivador.

En aquesta edició, un total de 1.355 joves distribuïts en 709 grups han participat en el concurs. A l’apartat de vídeo s’hi han presentat 155 treballs, al de fotografia 349 i al de relat 321. La llista de guanyadors ha quedat de la següent manera:

En vídeo, hi ha hagut dos guanyadors. El Grup FerranMiret amb el vídeo de la categoria No barregis mai alcohol i conducció format per Ferran Miret Pérez, Laia Miret Català i Víctor Valeriev Todorov; de l’institut IES Alt Penedès de Vilafranca del Penedès al grup de 4rt. ESO B. I el Grup Post-it Amb el vídeo de la categoria No barregis mai alcohol i conducció format per Aaron Felip Adarlo, Sami Ashi Habib i David Moreno; de l’institut Lestonnac de Barcelona al grup de 3er. ESO C.

D’altra banda en el relat el Grup SharonNúriaHelena va ser el guanyador amb el relat Per sobre la pell escrit per Núria García Fuentes, Sharon Guerrero Sabido i Helena Izquierdo González. De l’Escola Maristes Valldemia de Mataró al grup de 4rt d’ESO B .

Aquest concurs, organitzat pel RACC s’adreça a alumnes de secundària i batxillerat. Va néixer l’any 2007-2008 amb l’objectiu que els joves reflexionessin sobre els riscos al volant per tal de millorar la seva seguretat en la mobilitat.

Switch to mobile version