Autor Societat
27 Juny 2014 a 18:00

MINA, Aigües de Terrassa fa un lliurament de productes al Rebost

200 quilos de productes d’ús i higiene

MINA, Aigües de Terrassa

Imatge cedida per MINA, Aigües de Terrassa

El president del comitè d’Empresa MINA, Aigües de Terrassa, Francisco García, acompanyat d’Avel·lí Martorell, Secretari General i Jurídic, ha fet el lliurament d’aproximadament 200 quilos de productes, al Centre de Distribució Social d’Aliments de Terrassa (El Rebost).

Aquest lliurament prové de la iniciativa del comitè Ètic amb suport del comitè d’Empresa, que va dur a terme un nou acte de solidaritat recollint productes de primera necessitat de neteja i higiene personal, en la celebració del sopar en commemoració de la patrona de l’empresa, el passat 30 de maig de 2014. Van participar el conjunt d’empleats de MINA, Aigües de Terrassa. Així mateix, el president de l’Assemblea Local de Creu Roja de Terrassa, Marià Gàllego, ha rebut els productes i ha agraït l’aportació.

Switch to mobile version