Autor Natació
23 Juny 2014 a 16:30

Multitudinària jornada de portes obertes al CN Terrassa

Jesús Cortés nomenat President d’Honor

Imatge cedida per CN Terrassa

Imatge cedida per CN Terrassa

El Club Natació Terrassa va organitzar dissabte passat una jornada de portes obertes, on el públic va poder participar en les diferents activitats que es van organitzar. De fet, l’esdeveniment va coincidir amb el Campionat de Catalunya Infantil de natació.

Imatge cedida per CN Terrassa

Imatge cedida per CN Terrassa

La jornada va arrencar amb un festival de kid jam i hip hop infantil i de dansa oriental. Posteriorment, va ser el torn de dues masterclass, una d’Aerostyle i una altra, de Bodycombat, que va comptar amb una bona assistència. A més, durant tot el matí, van dur-se a terme tallers infantils per tal que els pares poguessin deixar-hi els fills mentre gaudien de les masterclass. També al llarg del matí, una de les entitats col·laboradores del club, Mina Pública d’Aigües de Terrassa, va desenvolupar jocs infantils amb l’aigua com a protagonista. Al vespre, la festa es va reprendre amb un espectacle musical i una degustació de rom cremat. Així mateix, durant tota la jornada, es van poder visitar diverses paradetes de comerciants i estands informatius.

Imatge cedida per CN Terrassa

Imatge cedida per CN Terrassa

Dissabte també es va celebrar l’acte d’homenatge als socis que porten 25 i 50 anys de fidelitat amb l’entitat i de reconeixement a la dedicació esportiva, que va comptar amb la participació de 130 assistents. Un dels moments claus de l’acte va ser l’homenatge que va rebre l’expresident Jesús Cortés, que va ser nomenat oficialment President d’Honor i que va ser guardonat amb l’escut d’or i brillants. Jesús Cortés va ser el dissetè president de la història del club i aquell que ha ocupat més temps el càrrec, un total de 18 anys (1994-2012). A més, el President del Natació Rafael Clares, va anunciar que el club institueix un nou premi, el premi ADN El Natació, adreçat a persones de l’entitat que reflecteixen a la perfecció els valors de l’entitat i que hi tenen una llarga vinculació com a esportistes i com a treballadors. La primera guardonada va ser Natàlia Mas, que va aconseguir diferents fites en la seva carrera com ser la primera nedadora espanyola en arribar als cinquanta títols estatals, o ser la campiona d’Espanya amb només 13 anys.

Durant la cerimònia es van lliurar-se tretze premis a persones pel seu compromís i la seva col·laboració desinteressada amb diverses seccions esportives: Marc Senar (Waterpolo), Jose Muñoz (Natació), Carmen Villegas (Karate), Juan Tamayo (Patinatge artístic), Ramon Ortiz (Pàdel), Jordi Sociats (Bàsquet), Santos Agustín (Futbol), Daniel Lázaro (Judo), Josep Palazón (Pilota a mà), Xavi Dalmases (Xavi Dalmases), Carme Sotelo (Excursionisme), Manuel Rueda (Atletisme), Jordi Clotet (Hoquei herba).

Switch to mobile version