Autor Futbol
30 Juny 2014 a 17:00

Néstor Salmerón formarà part del cos tècnic del RCD Espanyol B

L’egarenc era preparador físic a l’Hospitalet

Néstor Salmerón

Néstor Salmerón // Imatge del blog de l’Hospi

L’egarenc Néstor Salmerón, el fins ara preparador físic del Centre d’Esports l’Hospitalet, s’incorporarà la temporada que ve al cos tècnic  del RCD Espanyol B, que tindrà com a entrenador Lluís Planagumà.

Divendres passat Salmerón va tancar l’acord que el vincularà amb l’entitat blanc-i-blava la temporada vinent. El terrassenc es desvinculat de l’Hospitalet després de dos anys sent el preparador físic i, en ocasions, segon entrenador.

D’altra banda, Salmerón compaginava aquesta feina amb la de preparador físic del Jàbac i Terrassa. Va arribar a l’Hospitalet l’estiu de 2012 de la mà de Miguel Álvarez. Amb l’arribada de Posse, la carrera de Salmerón va fer un parèntesi. Va tornar a l’estadi l’octubre passat coincidint amb l’arribada de Kiko Ramírez. Gràcies a la posada a punt de la plantilla que ha fet l’egarenc, enguany els riberencs han pogut protagonitzar una remuntada històrica.

Switch to mobile version