Autor Entitats
18 Juny 2014 a 18:00

Nou debat de l’Àgora Terrassa

Demà a les 19h

Foto: Jeplluis Trobada #descobreixterrassa

Foto: Jeplluis Trobada #descobreixterrassa

Demà a les 19h tindrà lloc a l’era de la Masia Freixa una activitat oberta de l’Àgora de Terrassa per respondre diferents preguntes que van sorgir a l’acte inicial de l’Àgora Terrassa el novembre de 2013.

A l’acte Pensa en tu. Pensem en nosaltres hi participaran Xavier Guix, Psicòleg, escriptor i expert en Programació Neurolingüística; i Begonya Roman, Catedràtica de la Facultat de Filosofia de la Universitat de Barcelona i Secretària executiva de Ethos Ramon Llull.

Les preguntes que s’intentaran respondre seran: Com potenciar les actituds i consciència crítica? Com podem treballar per un canvi de valors i paradigma? Com crear una cultura de reconeixement i agraïment? Com podem trobar una sortida ètica a cada contradicció? Entre d’altres qüestions.

Es poden proposar més preguntes i inscriure’s a l’acte a la web de l’Àgora de Terrassa.

Switch to mobile version