Autor Motor
29 Juny 2014 a 14:30

Oberta la inscripció a les 24 Hores de Barcelona d’Automobilisme

Es disputarà del 5 al 7 de setembre

Imatge cedida per Circuit de Barcelona

Imatge cedida per Circuit de Barcelona

El període d’inscripció per a les 24 Hores de Barcelona d’Automobilisme-Trofeu Fermí Vélez, del 5 al 7 de setembre al Circuit de Barcelona-Catalunya, ja està obert per tots els que hi vulguin participar. La preinscripció es podrà fer fins al 30 de juny.

Així mateix, el 23 de juliol serà el dia en què es tancaran les inscripcions, mentre que el 25 d’agost es farà pública la llista oficial d’inscrits. Serà la 17ª edició de la tradicional prova de resistència del Circuit que acostuma a reunir una seixantena d’equips procedents de tot el món amb pilots professionals, amateurs i gentleman drivers.

Respecte el reglament de la prova contempla 15 categories diferents que inclouen vehicles de benzina de fins a 3.500cc, turismes dièsel de fins a 3.000cc, vehicles GT i vehicles especials, entre els quals destaquen els silueta o els elèctrics i híbrids. Poden competir a les 24 Hores de Barcelona d’Automobilisme equips formats per un mínim de 2 i un màxim de 5 pilots per vehicle, que hauran de ser titulars de la llicència corresponent: els pilots nacionals amb la llicència de la RFEdeA; els de països de la UE amb la llicència vàlida per a proves de la UE; i per a la resta d’estrangers, la llicència Internacional del seu ADN amb el corresponent permís de sortida.

Enguany, Dunlop serà el subministrador oficial de pneumàtics de la prova, i els equips podran adquirir-los al distribuïdor oficial de la marca amb interessants descomptes. Pel que fa al carburant, Panta serà per segon any consecutiu el subministrador oficial. El consum del combustible durant els entrenaments oficials i la cursa està inclòs en el preu de la inscripció.

La cursa de les 24 Hores de Barcelona d’Automobilisme es disputarà sobre el traçat FIA de 4,655 km i arrencarà a les 12h del dissabte 6 de setembre. L’entrada pels aficionats és gratuïta durant tot el cap de setmana.

Switch to mobile version