Autor Esports
8 Juny 2014 a 10:30

Obertes les inscripcions per a la primera edició de la Vallès Drac

Dues curses al Parc Natural de Sant Llorenç

Flyer informatiu de la Vallès Drac Race

Flyer informatiu de la Vallès Drac Race // Imatge del web de la Vallès Drac Race

Els propers 4 i 5 d’octubre el Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac acollirà la primera edició del doble repte de la Vallès Drac Race.

Els participants que optin per fer les dues curses, els 65 quilòmetres de trail running (desnivell acumulat de +1.600 metres), i els 100 quilòmetres de BTT (desnivell acumulat de +3.000 metres), tenen temps per inscriure’s fins el 14 de setembre per a un preu total de 50 euros. Si només s’escull una de les dues curses, el preu és de 35 euros. A més, les persones que es trobin en situació d’atur rebran una bonificació del 15% si acrediten i justifiquen aquesta condició amb la documentació corresponent.

Per a cada inscripció, l’organització donarà 1 euro per col·laborar en la conservació del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac.

La primera edició de la cursa ja compta amb 150 preinscrits. Les inscripcions es tancaran el 30 de setembre, o bé en arribar als 1.500 participants.

La Vallès Drac Race aspira a convertir-se en un referent de les curses de muntanya, així com en un element clau en la difusió de la marca Vallès. La prova, organitzada pel Consorci de Turisme del Vallès Occidental, compta amb el suport de l’Ajuntament de Terrassa, la Secretaria General de l’Esport, la Diputació de Barcelona, i l’Agència Catalana de Turisme.

Vídeo de la presentació oficial de la Vallès Drac Race

Switch to mobile version