Autor Opinió
24 Juny 2014 a 10:30

#OrgullTerrassenc: 40 tones de solidaritat terrassenca

Imatge cedida per Ton Vilageliu

Imatge cedida per Ton Vilageliu

Terrassa m’ho posa fàcil. Aquests dies no cal pensar-hi gaire per trobar un motiu per escriure un article sobre l’Orgull Terrassenc. Només cal recordar la recent fita aconseguida per centenars de voluntaris fa una mica més d’una setmana: recollir 40 tones d’aliments per a El Rebost de Terrassa.

Val a dir que aquesta vegada no era gens fàcil. Va costar omplir tots els horaris a tots els punts de recollida. Tanmateix, es va aconseguir gràcies a l’esforç de voluntaris que en molts casos van duplicar i -fins i tot- triplicar torn. Va ser també una mica més complicat convèncer a la gent perquè donés aliments. Primer perquè els aliments que es necessitaven en aquesta ocasió eren una mica més elevats de preu que els que es demanaven en ocasions anteriors. Segon perquèés el tercer recapte d’aliments que fem a la ciutat en questió d’un any. Tercer perquè el monstre de la crisi econòmica segueix afectant milers de famílies que veuen disminuir la seva capacitat -no així la seva voluntat- de coŀlaborar en esdeveniments d’aquest tipus.

Però Terrassa és una gran ciutat i els terrassencs ho demostrem cada vegada que en tenim oportunitat. Donava igual que faltessin voluntaris; donava igual que els aliments fossin més cars; donava igual que cada dia sigui més difícil la solidaritat. Tot això donava absolutament igual! Perquè, una vegada més, un gran nombre de ciutadans de Terrassa vam unir els nostres esforços entorn una idea, a un projecte. I, una vegada més, ho vam aconseguir.

I què n’hem obtingut d’aquella jornada? Primer 40 tones d’aliments que permetran a El Rebost de Terrassa seguir ajudant a milers de famílies que ho necessiten a la ciutat. Segon una nova prova de que quan els Terrassencs ens unim entorn a una idea, i hi posem tota la nostra força, i ens unim tots a una, no hi ha absolutament res que se’ns resisteixi.

@TonVilageliu

http://TonVilageliu.Blog.Cat

Switch to mobile version