Autor Economia
15 Juny 2014 a 14:30

PIMEC Vallès Occidental tanca un acord de col•laboració amb Instec

Formació sectorial del metall a la comarca

Imatge cedida per PIMEC Vallès Occidental

Imatge cedida per PIMEC Vallès Occidental

PIMEC Vallès Occidental ha signat un acord de col·laboració amb l’Institut tècnic de Formació Metal·lúrgica (INSTEC), especialitzat en impartir cursos en soldadura, amb l’objectiu de facilitar la formació a les empreses sòcies de la patronal del sector del metall.

Instec Formació és un centre de referència en formació metal·lúrgica a Catalunya homologat per la Generalitat de Catalunya i pel Servei d’Ocupació. Amb 15 anys de trajectòria i una metodologia pràctica i personalitzada, a més d’unes instal·lacions de qualitat, l’entitat s’ha convertit en un centre pioner i reconegut en l’àmbit de la formació de soldadors.

El president de PIMEC Vallès Occidental i empresari del sector, Francesc Elías, ha valorat molt positivament l’acord, i ha reconegut que “només es pot aprendre a soldar a través de l’experiència, i la formació que ofereix Instec garanteix que l’alumne desenvolupi la seva formació amb les màximes garanties d’èxit”.

D’altra banda, la directora del centre, Eila Puig, ha assenyalat que “Instec ofereix formació personalitzada i individualitzada amb més de 20 màquines de tot tipus de  soldadura: elèctrica, TIG, MIG-MAG i oxiacetilènica i que, per tant, s’adapta a totes les necessitats formatives de les empreses”. Al mateix temps, ha ressaltat l’experiència professional dels docents del centre, tot ells soldadors homologats.

PIMEC Vallès Occidental considera que la formació dels treballadors és fonamental per a les pimes, especialment en el context actual de crisi. Per aquest motiu, des de la delegació vallesana de la patronal s’estan desenvolupant una sèrie d’accions per reforçar l’oferta formativa subvencionada i de pagament per a les empreses de la comarca.

Switch to mobile version