Autor Motor
30 Juny 2014 a 16:00

S’apropen les 24 Hores de Catalunya de motociclisme amb 46 equips participants

La prova tindrà lloc del 4 al 6 de juliol

La prova comptarà amb 46 equips // Imatge cedida per Circuit de Catalunya

La prova comptarà amb 46 equips // Imatge cedida per Circuit de Catalunya

El dia 5 de juliol a les 15:00h, un total de 46 equips amb 177 pilots competiran a la cursa de les 24 Hores de Catalunya de motociclisme del Circuit de Barcelona-Catalunya. La cursa  comptarà amb gran presència internacional: 22 equips francesos, 2 suïssos i un belga, davant les 21 formacions locals. Es desenvoluparà sobre el traçat FIM de 4,727 km i els 46 equips inscrits prendran la sortida a la 20ª edició de la tradicional prova de resistència que organitza el Circuit des de 1995.

Del total de motos inscrites a les 24 Hores hi haurà: 13 Kawasaki, 8 Suzuki, 8 Yamaha, 7 BMW, 6 Honda, 2 Ducati i 2 Triumph.

En aquesta efemèride participarà l’equip amb més victòries a les 24 Hores, el Yamalube Folch Endurance (Yamaha YZF R-1 1000/EWC) amb els pilots David Checa, ex Campió mundial de resistència, Olivier Four, Arturo Tizón i Pedro Luis Vallcaneras. L’equip de Reus acumula al seu palmarès vuit triomfs (1998, 1999, 2001, 2002, 2004, 2010, 2011 i 2013).

Campions del món de resistència i classificats en segona posició en l’edició 2013 de les 24 Hores, els francesos Team Hallmotos02 Endurance (Kawasaki ZX10R 1000/SST1) repetiran experiència al Circuit amb els pilots Camille Hedelin, David Dumain, Adrien Ganfornina i Lucas de Carolis. Un altre dels equips a tenir en compte serà el DR Racing Endurance Motorsport (BMW S1000RR 1000/O-SBK), amb una formació de pilots experimentats com el Victor Casas, Josep Monge, Antonio José Alarcos i Alejandro Martínez.

Monlau Repsol Technical School participarà un any més amb dos equips i dues Kawasaki ZX-10 1000/SST1. La primera formació competirà en la categoria de debutants i tindrà a Cerpa-Hernández-García-Vadillo com a pilots, mentre que Chetry-Zamorano-Saurí-Creu estaran al manillar de la segona moto. Altres equips de projectes escolars que tradicionalment competeixen a la prova de resistència com el Castellarnau–APA (Jaen-Santamaria-Clusellas-San Juan) amb una Kawasaki ZX-10 1000/O-SBK o l’Escuderia Èxit amb dues Yamaha YZF R-6 600/SST6 a la pista (Ganesio-López-Sardanyons-Díaz en el primer equip i Claude-Pocorull-Garrido al segon), també han confirmat la seva participació a les 24 Hores de Catalunya.

Entre els 46 equips inscrits, també cal destacar dues escuderies franceses representades únicament per dones. Es tracta de l’equip Girls Racing Team (Yamaha YZF R-6 600/SST6) amb Amandine Creusot, Jolanda van Westrenen, Katharin Zimpel i Muriel Simorre, i el Team Crazy Girl’s (Triumph Daytona 675/SST6) amb Karine Sliz, Maria Torregrosa, Sylvie Mayrier i Laetitia Maurer.

En aquest enllaç podeu consultar la llista sencera d’inscrits.

Entrada gratuïta per gaudir de la resistència

L’entrada per assistir a les 24 Hores de Catalunya de Motociclisme és gratuïta per a tots els aficionats, Abonats Socis i Oficials del Circuit de Barcelona-Catalunya, amb accés al pàdoc inclòs. Els espectadors també podran realitzar una visita al pit-lane, dissabte de 12.00 a 12.45h

Switch to mobile version