Autor Esports
30 Juny 2014 a 12:30

Sergi Obón guanya la 57a edició del Campionat Obert de Terrassa d’escacs

Daniel Arús i Mohamed Jabli completen el podi

Harold Roig vs Eric Alves // Foto: Daniel Arús

Harold Roig vs Eric Alves // Foto: Daniel Arús

El passat divendres, 27 de juny, es va disputar l’última ronda de la 57a edició del Campionat Obert de Terrassa d’escacs, que organitza l’històric Club d’Escacs Terrassa, i que va tenir com a vencedor el jugador del Barberà del Vallès, Sergi Obón, amb sis punts i mig.

El guanyador del torneig es va decidir a l’última jornada amb la partida entre Sergi Obón i el jugador local, Daniel Arús, que es va resoldre amb taules, deixant a Arús a la segona posició de la classificació, amb sis punts. El podi el va completar el també jugador del Club d’Escacs Terrassa, Mohamed Jabli amb la mateixa puntuació. A més, Francisco Fernández i el Mestre FIDE, Alfred Rosich van acabar quart i cinquè, respectivament.

Els vencedors dels diferents trams d’ELO van ser: Gerardo Palacios de la Colonia Güel, que va aconseguir el  trofeu al millor classificat elo 1955 a 2054; Marc Calvo del Club d’Escacs Terrassa, el d’elo 1955 a 2054; Eric Alves del Badia del Vallès el d’elo inferior a 1855. A més, el trofeu al millor local elo inferior a 2000 se’l va endur Francisco Giménez. Per acabar, el trofeu al millor infantil va ser per Eric Alves.

Durant l’entrega de premis, el president del Club d’Escacs Terrassa i director del torneig, Josep Flores va agrair a tots els participants la confiança dipositada en el campionat, un dels més antics d’Espanya.

Daniel Arús

Switch to mobile version